Please enable JS

Доставка и плащане

ВСИЧКИ ПРАТКИ ОТ WWW.VIP-OBUVKI.COM СА БЕЗ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ! ИМАТ 45 ДНЕВЕН СРОК НА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ИЛИ ЗАМЯНА НА ПРОДУКТА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ!

Начин на доставка:

Доставката се извършва само с куриерска фирма Speedy, като Вие имате право на избор:

-          Доставка до офис на Speedy;

-          Доставка до личен адрес;

Време за доставка

Доставка се извършва в период между 1 и 3 работни дни. В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен до 5 работни дни. 

Изключения:

-          Изключение правят доставките до населени места, които се обслужват по график, а не всеки ден. В такъв случай вие ще получите вашата пратка, в регламентирания от Speedy ден за разнос;

-          Всички поръчки направени събота и неделя, почивни дни и официални празници ще бъдат доставяни през първия възможен ден за разнос от куриер на Speedy;

-          Ако ние нямаме възможност да доставим заявения от Вас артикул в посочените по-горе срокове, наш консултант ще ви уведоми за това по телефон или email;

Цена и плащане

Цена

Цената на доставка до офис на Speedy е 4.50лв за пратка до 1кг , а до посочен от вас адрес е 6.50лв за пратка до 1кг, 7.50лв за пратка от 1кг. до 2кг, 8.90лв за пратка от 2кг до 5кг.

Плащане

Плащането на направените поръчки в vip-obuvki.com се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ – в брой на куриера, при получаване на пратката.

Ако закупите продукта и по късно решите без каквато и да е причина да върнете продукта това може да с тане в рамките на следващите 45 дни, ако той не е употребяван или не е нарушена целоста на опаковката му.

При отказ на пратка след преглед куриерските такси за връщане на продукта се поемат от Вас (Клиента).

Безплатна доставка над 100лв.
Доставка до 24 часа
Различни методи на плащане
14 Дни време за връщане и замяна

Абонирай ме за предстоящи промоции