Please enable JS

Доставка и плащане

WWW.VIP-OBUVKI.COM ИЗПРАЩА ПРАТКИТЕ СИ ЧРЕЗ КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ АД И КУРИЕРСКА ФИРМА ЕКОНТ ЕКСПРЕС

ВСИЧКИ ПРАТКИ ОТ WWW.VIP-OBUVKI.COM ИЗПРАТЕНИ ЧРЕЗ КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ АД СА БЕЗ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ! ИМАТ 45 ДНЕВЕН СРОК НА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ИЛИ ЗАМЯНА НА ПРОДУКТА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ!

Начин на доставка:

Доставката се извършва само с куриерска фирма Speedy, като Вие имате право на избор:

-          Доставка до офис на Speedy;

-          Доставка до личен адрес;

Време за доставка

Доставка се извършва в период между 1 и 3 работни дни. В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен до 5 работни дни. 

Изключения:

-          Изключение правят доставките до населени места, които се обслужват по график, а не всеки ден. В такъв случай вие ще получите вашата пратка, в регламентирания от Speedy ден за разнос;

-          Всички поръчки направени събота и неделя, почивни дни и официални празници ще бъдат доставяни през първия възможен ден за разнос от куриер на Speedy;

-          Ако ние нямаме възможност да доставим заявения от Вас артикул в посочените по-горе срокове, наш консултант ще ви уведоми за това по телефон или email;

Цена и плащане

Цена

Цената на доставка до ОФИС на SPEEDY е 4.90лв ЗА ПРАТКА ДО 1кг5.50лв за пратка до 2кг, 5.90лв за пратка до 3кг, а до посочен от Вас адрес е 6.50лв за пратка ДО 1 КГ7.50лв за пратка до 2кг, 8.50лв за пратка до 3кг.

Плащане

Плащането на направените поръчки в vip-obuvki.com се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ – в брой на куриера, при получаване на пратката.

ВСИЧКИ ПРАТКИ ИЗПРАТЕНИ ЧРЕЗ ЕКОНТ ЕКСПРЕС СА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ! ЗА ПОРЪЧКИ НА СТОЙНОСТ НАД 100лв ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА!

ЦЕНИ ЗА ПРАТКИ ДО 1 КГ ! ЦЕНИТЕ ВАРИРАТ СПРЯМО КИЛОГРАМИТЕ НА ПРАТКАТА!

Цена до офис на еконт е около: 5 лв.
Цена до адрес за градовете е около: 6.50 лв.
Цена до адрес за селата е около 8.30 лв.
При връщане на пратката се заплащат куриерските услуги и в двете посоки!
ВАЖНО! Ако има проблем с размер или модел, имате право да върнете пратката, след като се свържете с наш консултант и ние ще Ви възстановим сумата. Всички пратки могат да бъдат заменени с друг размер или модел.
Заплащането е чрез наложен платеж (заплаща се на куриера когато Ви предава пратката), ако пратката бъде отказана след преглед и тест куриерските такси са за сметка на купувача

Безплатна доставка над 100лв.
Доставка до 24 часа
Различни методи на плащане
14 Дни време за връщане и замяна

Абонирай ме за предстоящи промоции